• Naslovna
  • Kultura
  • Večeras Božićni koncert u Domu HV, sutra na trgu predstava i podjela darova, a u ponedjeljak sajam i prikupljanje pomoći za potrebite građane

Večeras Božićni koncert u Domu HV, sutra na trgu predstava i podjela darova, a u ponedjeljak sajam i prikupljanje pomoći za potrebite građane


10421320_10204744468026551_5765045131656549841_nNastavlja se božićno novogodišnji program u organizaciji Grada Knina i kninske Turističke zajednice.

Večeras će se u 19 sati u Domu HV-a održati Božićni koncert na kojem će nastupiti VIS David, Zvončići,  Anđeli Knina, Frama Knin – VIS Gospin, Joško Bukarica i Vedran Vegar.

Sutra u 10 sati, umjesto u Domu HV-a, kako je bilo ranije najavljeno, a zbog lijepog vremena, najavljena predstava i podjela darova održat će se na glavnom kninskom trgu dr. Ante Starčevića.

Predstavu “Božićna čarolija” izvest će Kazalište “Šareni svijet”, a upriličit će se podjela darova djeci te vožnja djece božićnim vlakićem ulicama grada u društvu Djeda Božićnjaka.

U ponedjeljak, 22. prosinca u 10 sati na terasi Ugostiteljskog objekta Square održat će se Božićni sajam uz veliki broj izlagača, kuhano vino i kobasice, a sve uz božićne pjesme VIS-a “Gospin”.

Tom prigodom održat će se i tombola humanitarnog karaktera, a cjelokupan prilog ostvaren putem prodaje namijenit će se za pomoć našim potrebitim sugrađanima o kojima skrbe Caritas Župe sv. Ante i Caritasova pučka kuhinja.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete Božićni sajam i na taj način doprinesu pomoći našim sugrađanima u ovo blagdansko vrijeme – pozivaju organizatori.

Autorska prava su vlasništvo Udruge HUK.

Izbornik