• Naslovna
  • Društvo
  • Proslavljena 15. obljetnica Doma za starije i nemoćne osobe u Kninu

Proslavljena 15. obljetnica Doma za starije i nemoćne osobe u Kninu


Dom za starije i nemoćne osobe Knin proslavio je 15. obljetnicu rada u ozračju nadolazećih blagdana.

Tim povodom Dom je dodijelio 26 priznanja i zahvalnica organizacijama i pojedincima koji su na različite načine doprinijeli kvaliteti rada ustanove.

Svečanosti su prisustvovali, ispred osnivača, Šibensko–kninske županije, dožupan Tomislav Vrdoljak, pročelnik Nikola Mihaljević i savjetnica Marica Spahija te ispred Grada Knina pročelnik Nenad Damjanović te ravnatelji gradskih i županijskih ustanova i voditelji udruga civilnog društva.

Program je tekao u svečarskom raspoloženju uz nastup klape Drniš i glumaca amatera iz KUD-a Napredak. Gosti su se  mogli informirati o radu Doma u proteklih 15 godina kroz prezentaciju 350 fotografija i iz biltena koji je ustanova priredila u povodu obljetnice.

U duhu Božića, u okviru programa organizirana je humanitarna akcija pod geslom „ Svako dijete treba Božić“. Simboličnom prodajom uradaka s radnih aktivnosti korisnika prikupljena su sredstva za  darove za djecu jedne obitelji po preporuci stručnih radnika Centra za socijalnu skrb Knin.

Dvije korisnice Doma, Anica i Sava su proslavile rođendan, a u ime  Grada Knina tim povodom su im uručeni  prigodni darovi.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik