Prijave na program osposobljavanja za zanimanja: Monter suhe gradnje ili soboslikar ličilac


Pučko otvoreno učilište Knin, u suradnji s Strukovnom udrugom djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, u okviru projekta Upravljanje karijerom poziva sve zainteresirane osobe na prijavu za sudjelovanje u programima osposobljavanja za zanimanja monter suhe gradnje i soboslikar/ličilac.

Osobe koje su trenutno nezaposlene će pohađanjem programa osposobljavanja za zanimanja monter suhe gradnje ili soboslikar/ličilac steći znanja i vještine koje su tražene na tržištu rada, a koje će im omogućiti veće mogućnosti za zapošljavanje i samozapošljavanje.

Za sudjelovanje u programu osposobljavanja polaznici/ce trebaju zadovoljavati sljedeće uvjete:

imati prebivalište ili boravište na području grada Knina;
biti nezaposleni;
imati završenu osnovnu školu;
imati navršenih najmanje osamnaest godina života.
Sudjelovanje u programu osposobljavanja za polaznike/ce programa – nezaposlene osobe je u potpunosti besplatno. Po završetku programa osposobljavanja, polaznici/ce će stečena zvanja moći upisati u e-radnu knjižicu.

Zainteresirane osobe se mogu prijaviti neposredno u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin.

Projekt „Upravljanje karijerom“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 888.975,22 kuna. Nositelj projekta je Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, a partner na projektu je Pučko otvoreno učilište Knin.

Kontakt:

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN

4.gardijske brigade 11.

tel: 022/662-400

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sadržaj članka isključiva je odgovornost udruge “ Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR ”

Huknet/Sponzorirani članak

Izbornik