• Naslovna
  • Društvo
  • Od sutra blagajna Komunalnog kreće s radom u redovnom radnom vremenu

Od sutra blagajna Komunalnog kreće s radom u redovnom radnom vremenu


Od sutra blagajna Komunalnog kreće s radom u redovnom radnom vremenu, stoji u priopćenju Komunalnog poduzeća koega donosimo u cijelosti:

“Od sutra, 21. travnja 2020. godine blagajna Komunalnog poduzeća ponovno kreće s radom u redovnom radnom vremenu od 7:30 do 13:00 sati provodeći propisane i predložene preventivne mjere suzbijanja širenja zaraze virusom COVID-19. Mjere podrazumijevaju dezinfekciju ruku na ulazu u zgradu, nošenje zaštitne maske te ograničen broj korisnika u isto vrijeme u prostoru poduzeća predviđenom za izvršenje uplata.

Ured za reklamacije te ostali uredi Komunalnog poduzeća i dalje ostaju zatvoreni za rad s korisnicima, stoga podsjećam na kanale putem kojih je moguće ostvariti reklamacije, narudžbe i ostale upite: tel. 022/660-067, fax 022/660-233 i e-mail komunalno@komunalno-knin.hr.

Nadalje, u cilju smanjenja pritiska na blagajnu te kako bismo spriječili stvaranje gužve od strane korisnika ispred zgrade poduzeća, obveze prema poduzeću moguće je od sutra podmiriti bez naknade i u Fini. O ukidanju ove usluge ćemo vas također pravovremeno obavijestiti.

Molim vas, također, da prenesete građanima našu zahvalnost na razumijevanju i suradnji u ovim neočekivanim okolnostima rada!”, stoji u priopćenju.

I. Š.

Izbornik