• Naslovna
  • Društvo
  • “Čistoća” opet aktivira usluge odvoza glomaznog otpada i prikupljanja odvojenih vrsta otpada

“Čistoća” opet aktivira usluge odvoza glomaznog otpada i prikupljanja odvojenih vrsta otpada


Čistoća i zelenilo od danas opet aktivira usluge odvoza glomaznog otpada i prikupljanja odvojenih vrsta otpada, izvijestili su u priopćenju kojega prenosimo u cijelosti:

“Poštovani korisnici usluga Čistoće i zelenila d.o.o.

Ovim putem obavještavamo korisnike naših usluga da će Čistoća i zelenilo d.o.o., zbog učestalih upita od strane građana koji izvode manje građevinske i ostale radove na svojim objektima, kao i zbog upita građana oko odvojenog prikupljanja otpada, od 20. travnja 2020. g. (ponedjeljak), ponovno aktivirati slijedeće usluge:

– odvoz glomaznog otpada za fizičke osobe putem spremnika zapremine 5 m3, dostavom istog spremnika na kućnu adresu korisnika. O načinu na koji će ova usluga funkcionirati u ovakvim uvjetima, te o načinu pružanja same usluge i o načinu naplate izvršene usluge, molimo da se prethodno obratite na br. tel.: 022/668-163 ili 091/4070-509. (od 07:00 do 11:00 sati)

– prikupljanje odvojenih vrsta otpada (papir/staklo/plastika) od korisnika fizičkih osoba – kućanstva, i to prema rasporedu i terminima odvoza koji su već ranije korisnicima dostavljeni, pa molimo korisnike da od 20. travnja 2020.g., i nadalje, prema navedenom rasporedu, na datume koji su obilježeni na rasporedu odvoza, kao i do sada iznesu vrećice ili spremnike, ovisno što su zadužili.

Ovom prilikom obavještavamo naše sugrađane i korisnike naših usluga da Reciklažno dvorište Knin i nadalje neće raditi, te se neće moći obavljati prihvat odvojenih vrsta otpada, a o terminu ponovnog otvaranja Reciklažnog dvorišta Knin, javnost će biti pravodobno obaviještena.”, stoji u priopćenju kojega potpisuje direktorica Ivana Jelić.

I. Š.

Izbornik