• Naslovna
  • Društvo
  • Diktatori su zaduženi za najluđi doček Nove godine u Kninu, dok se za najmlađe priprema prava zabava!

Diktatori su zaduženi za najluđi doček Nove godine u Kninu, dok se za najmlađe priprema prava zabava!


Tekst: TZ grada Knina

Advent u Kninu završit će spektakularnim dočekom nove 2020. godine, a za najluđi doček u Kninu u utorak, 31. prosinca pobrinut će se Dikatori, popularni peteročlani splitski bend poznat po vrhunskim obradama domaćih i stranih pop, rock i zabavnih hitova. Veseli doček očekuje i najmlađe, a sve detalje provjerite u nastavku.

Kninjani i njihovi gosti novu 2020. dočekat će uz vrhunski bend Diktatori nadaleko poznat po odličnom štimungu. Članovi benda su vokal Marko Jelavić, Tibor Bošković na klavijaturama, Marin Kalajžić na bubnjevima, Luka Tičinović na bas gitari i Tihomir Vlahović na gitari, a momci za doček Nove godine u Kninu i vode ‘pojačanje’ u obliku glavnog ženskog vokala Romane Lijić koja će od nastupa u Kninu postati i stalna članica benda.

Njihov nastup uz sjajan repertoar i pozitivnu energiju pobrinut će se za izvrsnu atmosferu i najbolji ulazak u novu 2020. godinu. Službeni program dočeka počinje u 20 sati na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana, dok se Diktatori na pozornicu penju u 22 sata.

Novogodišnja humanitarna tombola

Važno je naglasiti da na kućicama do 31. prosinca do ponoći možete kupiti humanitarnu novogodišnju tombolu po cijeni od 5 kuna. Sav prihod ide za pomoć Kninjaninu Anti Duilu, a čeka vas bogati fond nagrada, od mobitela, masaža, ručka, friziranja, pilates članarina, besplatnih kava, pića i piva do raznih poklon bonova u mesnicama, trgovinama …

Sretni dobitnici bit će izvučeni 1.1.2020. za vrijeme koncerta Diktatora u 00:20 sati! Kompletan fond nagrada možete pogledati na webu Turističke zajednice Knina http://bit.ly/2Sp94kH

Dječji doček

I najmlađe očekuje veseli doček Nove godine na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana od 17 sati. Djeca će imati priliku uživati u interaktivnoj glazbeno plesnoj predstavi ‘DJ- Djed Mraz’ kazališta La La Land.

DJed Mraz je djeci pripremio DJed Mraz show, prepun božićnih pjesama popraćenih najluđim pokretima i trikovima. DJed Mraz uistinu zna napraviti pravi DJ show! Nakon predstave slijedi darivanje, druženje i fotografiranje s djecom.

Osim predstave, najmlađe očekuju i zabavna radionica izrade gigantskih balona od sapunice i face painting. Očekujemo vrhunsku zabavu za najmlađe od 17 do 19 sati!

Ne propustite ispratiti staru i dočekati novu 2020. godinu uz najbolju atmosferu u Kninu!

Izbornik