• Naslovna
  • Kultura
  • Neno Belan & Fiumensi na Adventu u Kninu: ‘Donosimo ljubav i pozitivu, jedva čekamo svirati u Kninu’

Neno Belan & Fiumensi na Adventu u Kninu: ‘Donosimo ljubav i pozitivu, jedva čekamo svirati u Kninu’


Piše: TZ grada Knina

Sljedeći koncert koji vas čeka u sklopu bogatog programa Adventa u Kninu je koncert omiljenog Nene Belana & Fiumensa koji se na pozornicu na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana penju u petak, 20. prosinca u 21 sat.

– Znam da nismo svirali jako dugo u Kninu, a kada smo zadnji put zaista se ne mogu sjetiti.

Sretni smo da ponovo imamo priliku svirati u Kninu. Uzbuđeni smo, svaki koncert nam je veselje, a kako u vašem gradu nismo bili jako dugo i predugo- jedva čekam. Pozivam publiku da se dođu zabaviti i opustiti. Moji Fiumensi i ja donosimo samo i jedino ljubav i pozitivu, a to nam danas svima treba. Vidimo se! – poručuje uvijek dobro raspoloženi Neno Belan uoči kninskog koncerta.

Neno Belan, kantautor, višestruki dobitnik Porina i tvorac svevremenskih hitova čije stihove svi znaju napokon će tako u petak nastupiti u Kninu. Publika će moći uživati u sada već legendarnim hitovima poput Vino noći, Dotakni me usnama, Ponoćna zvona, Rijeka snova, Divojka s juga, Zar više nema nas, Kiša, Oceani ljubavi, Ulicama grada i brojnim drugima iz bogatog glazbenog opusa Belana & Fiumensa.

Neno Belan & Fiumens glazbeni je sastav spontano nastao 1997. godine okupljanjem riječkih glazbenika oko kantautora Nene Belana. Zajedno su pobrali brojne glazbene nagrade, održali stotine koncerata, a kako i sami kažu jedva čekaju ponovno nastupati u Kninu. Jednako je uzbuđena i publika, jer vlada veliki interes za koncert. Pripremite glasnice i zagrijte mišiće, jer sigurno ćete pjevati i plesati s Nenom & Fiumensima u glas!

Koncert započinje u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana, a kako bi zauzeli svoje mjesto u prvim redovima svakako dođite ranije.

Izbornik