Otvorene prijave za Božićni sajam


Piše: TZ grada Knina

Turistička Zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da se pridruže Božićnom sajmu u sklopu manifestacije „Advent u Kninu“. Mjesto održavanja manifestacije je park kod kružnog toka (kod kipa Kralja Zvonimira), a vrijeme održavanja manifestacije je svaka subota od 30. studenog 2019. do 21. prosinca 2019., u vremenu od 09.00 do 12.00 sati. Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, božićne ukrase, gastro delicije, prigodne poklone i ostalo, u skladu s temom manifestacije. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode. Više informacija, odnosno cjeloviti poziv, uz prijavnicu, možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/2OsxCGe.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke Zajednice grada Knina na adresi: Tuđmanova 24, najkasnije do 25. studenog 2019. godine. Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke Zajednice grada Knina, putem e-maila na info@tz-knin.hr ili na broj telefona: 022/664-822, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

Izbornik