Iduće dvije subote Knino za mlade i najmlađe


Piše: TZ grada Knina

Iduća dva vikenda, 23. studenog i 30. studenog, u zimskom Kninu prikazat će se dva filma i to; animirani film „Stopalići“ i fantastično-avanturistički „Orašar i četiri kraljevstva“. Do kraja mjeseca, Knino se „rezerviralo“ za našu mladu i najmlađu kninsku publiku. Kako nam se polako bliže zima i Božić, tako je i Knino poprimilo taj ugođaj. Prvi nam stiže animirani film „Stopalići“, koji će se prikazati u ovu subotu, 23. studenog u 17.00 sati u kinodvorani Doma HV-a. Cijena ulaznice po osobi za obje projekcije iznosi 10,00 kuna.

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka. Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja. Ovom sinkroniziranom animiranom filmu glasove su posudili: Saša Lozar, Edo Maajka, Ana Magud, Karlo Mrkša, Domagoj Janković, Dajana Čuljak, Luka Petrušić.

Više informacija o Stopalićima saznajte na Facebook stranici TZG Knina: https://www.facebook.com/events/517566032156174/ , a o filmu „Orašar i četiri kraljevstva“ saznajte više ovdje.

Izbornik