• Naslovna
  • Sponzorirani članak
  • Poziv nezaposlenima iz Knina: Još se možete prijaviti na edukacije za rad na uzgoju, branju i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja

Poziv nezaposlenima iz Knina: Još se možete prijaviti na edukacije za rad na uzgoju, branju i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja


Razvojna agencija Šibensko-kninske županije provodi projekt ‘Ja želim raditi’ vrijedan 860.000 kuna u sklopu kojeg će programom osposobljavanja 45 nezaposlenih osoba sa šireg područja Knina osposobiti za rad na uzgoju, branju i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja. Dobra vijest za sve zainteresirane je da mjesta još uvijek ima, a mogu se prijaviti svi nezaposleni sa šireg područja Knina.

Uvodni sat programa osposobljavanja održan je 30. rujna uz odličan odaziv. Edukacijase nastavlja 4. studenoga, a kako mjesta još uvijek ima, svi zainteresirani mogu se prijaviti. Za moguća pitanja slobodno se možete obratiti voditelju projekta putem e-maila miro.slavica@rra-sibenik.hr

– Kako je istraživanje tržišta pokazalo da će se poduzeća sve više i više baviti preradom bilja, projektom će biti osposobljena potrebna i kvalificirana radna snaga za taj posao. Polaznicima osposobljavanja za vrijeme trajanja edukacija bit će osiguran besplatan prijevoz do mjesta održavanja edukacija i prakse, a imat će i osiguran obrok. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila voditelja projekta miro.slavica@rra-sibenik.hr ili na broj mobitela 099 202 8800 – poručuju iz Razvojne agencije Šibensko-kninske županije koja provodi projekt ‘Ja želim raditi’.

Nastava će se održavati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin, koje je ujedno i jedan od partnera na projektu. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita izradio je nastavne materijale, a stručnjaci s Instituta držat će predavanja. Kao priprema za osposobljavanje na širem području Knina zasađena su polja ljekovitog bilja gdje će se provoditi praktični dio programa osposobljavanja.

Edukacije za rad na uzgoju, branju i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja namijenjene su nezaposlenim osobama sa šireg područja grada Knina.

Projekt ‘Ja želim raditi’ vrijedan 860.000 kuna provodi Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, a partneri na projektu su Pučko otvoreno učilište Knin, Srednja škola Lovre Montija i Ured HGK za područja posebne državne skrbi Knin.

Projekt ‘Ja želim raditi’ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik