U nedjelju Zabuvljak na otvorenom


Tekst: FB Udruga Atribut

Dragi naši šopingholičari, second-hand ljubitelji, kolekcionari ili osobe koje se samo žele riješiti viška stvari, vrijeme je za šesti po redu ZAbuvljak! Nakon kratke ljetne pauze, ne možemo a ne ispratiti ljetne dane u znaku još jednog buvljaka i iskoristiti priliku za ugodno druženje među šljivama i jabukama. Ako nam ovo hirovito vrijeme to dopusti, održat će se u nedjelju, 25. kolovoza od 17.30 do 20.30 u voćnjaku iza Club A3. Okupljamo naše male trgovce, umjetnike i poklonite svega toga!

Iskoristite priliku i očistite svoj prostor, a usput nešto i zaradite i/ili uveselite nekoga! ZAbuvljak je second-hand tržnica gdje možete prodavati, mijenjati se ili pokloniti stvari koje vam više ne trebaju.

Imaš neke stvari koje ti ne trebaju? Nisi vezan za njih, a misliš da mogu lako pronaći vlasnika/cu samo da ih imaš gdje izložiti? Imaš veliku/malu robu, knjige, ploče, dječju robu koju su klinci prerasli, poklon koji si dobio za Božić prije dvije godine, ali nije za tebe? Treba ti malo džeparca? Dođi na ZAbuvljak – peti u nizu!

Ako nisi jedan od onih koji se mogu tako lako odreći nekih svojih stvari, onda svakako dođi i pronjuškaj što ima za tebe. Sigurno ćeš nešto naći! Ako si jedan od onih koji vole među gomilom, naći nešto vrijedno i posebno ili voliš proći povoljnije, za istu vrijednost stvari, dođi na ZAbuvljak!

————————————————-
❗ PRIJAVE IZLAGAČA PRIMAMO ZAKLJUČNO S PETKOM, 23.8.❗ Prijavi se čim prije i zauzmi svoje mjesto!

Molimo sve koji planiraju izlagati na 6. ZAbuvljaku da nam se jave u inbox ili na e-mail: udruga.atribut@gmail.com, najkasnije do petka, 23.8.2019. (uključujući i taj dan).

Svaki izlagač će dobiti čaj ili kavu gratis, uz vlastiti izlagački prostor i stolicu. Izlaganje je besplatno, ali, ukoliko želite, možete dati donaciju za udrugu u kutiju koja će se nalaziti u blizini.

Vidimo se u nedjelju, 25. kolovoza od 17.30 do 20.30 sati na 6. ZAbuvljaku!

Lokacija: Udruga Atribut/ Club A3

Izbornik