• Naslovna
  • Društvo
  • Najava današnje Velike maškarane povorke i izvještaj sa sinoćnjeg maskenbala

Najava današnje Velike maškarane povorke i izvještaj sa sinoćnjeg maskenbala


Piše: Romana Marković, Organizacijski tim Karnevala u Kninu

DANAS OD 14 SATI VELIKA POVORKA

Nakon jučerašnje Male povorke i sinoćnjeg Tradicionalnog maskenbala, danas se održava Velika povorka, kojom ujedno i završava manifestacija „Karneval u Kninu“, u organizaciji Grada Knina, Turističke zajednice Knin i Karnevalske udruge.

Povorka kreće ispred OŠ Domovinske zahvalnosti u 14 sati, u pratnji Limenog orkestra iz Stankovaca, kninskih mažoretkinja iz OŠ Domovinske zahvalnosti i MK Stormridersa. Vesela povorka će se prošetati gradom do glavnog gradskog trga, gdje sve čeka koncert Johnny Walker’s Banda & Mile Perkova i suđenje krnji.

Pozivamo sve da nam se pridruže u povorci i da provedu veselo popodne, na ovaj lijep i sunčan dan.

SINOĆ NA MASKENBALU VESELA I OPUŠTENA ATMOSFERA

Na Tradicionalnom maskenbalu nikad ne pofali dobrog raspoloženja i plesa, a tako je bilo i na ovogodišnjem, koji se održao sinoć u Domu HV-a. Uz Golden Royal Band plesalo se do kasno u noć. Birale su se najbolje maske; treće mjesto je osvojio Venecijanski par, drugo Ciganke-gatare, a prvo zasluženo mjesto vesele i rasplesane Kazete. No, gotovo nitko nije otišao praznih ruku jer su članice Karnevalske udruge pripremile bogatu lutriju, uz pomoć i velikodušnost kninskih obrtnika, tvrtki i poljoprivrednih gospodarstava.

Izbornik