• Naslovna
  • Civilni sektor
  • Eko udruga Krka organizira u Šibeniku prezentaciju o održivom turizmu i ekološkom poslovanju malih smještajnih jedinica

Eko udruga Krka organizira u Šibeniku prezentaciju o održivom turizmu i ekološkom poslovanju malih smještajnih jedinica


Ekološka udruga Krka organizira u Šibeniku javnu prezentaciju o održivom turizmu i ekološkom poslovanju malih smještajnih jedinica u Šibensko-kninskoj županiji.

Prezentacija će se održati u utorak u 17 sati u multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“.

Ekološka udruga Krka kao partner na projektu „Ozelenjavanje turističke ponude Dalmacije“ provela je istraživanje tržišta okolišno odgovornog poslovanja u malim turističkim objektima u Šibensko-kninskoj županiji.

Ovim istraživanjem potiču održivi razvoj Šibensko-kninske županije kao turističke destinacije i kvalitetu turističke ponude, u harmoniji s prirodom i lokanim zajednicama. Svi prikupljeni i obrađeni podaci predstavit će se na javnoj prezentaciji.

Nositelj projekta je Udruga Sunce iz Splita, a projekt financira Ministarstvo turizma Republike Hrvatske.

“Ako želite znati više o ”ozelenjivanju” poslovanja vašeg smještajnog objekta pridružite nam se na prezentaciji. Prijave za prezentaciju na mail: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr ili telefon: 022 664-608″, poručili su iz Eko udruge u dopisu kojega je potpisao izvoditelj projekta Srećko Kmetič.

I. Š.

Izbornik