• Naslovna
  • Društvo
  • Međunarodni tjedan djeteta: Radionice danas u dvorani Studentskog doma u 16 sati

Međunarodni tjedan djeteta: Radionice danas u dvorani Studentskog doma u 16 sati


Dječji vrtić Cvrčak Knin ovaj tjedan prigodnim programom obilježava Međunarodni tjedan djeteta u suorganizaciji s Gradom Kninom.

Zahvaljujući zajedničkoj suradnji i optimizmu brojnih suradnika vrtića i ove godine osmišljen je bogat program za djecu kroz nekoliko dana.

Tjedan je započeo posjetom gradonačelniku i gradskoj upravi gdje su djeca imala priliku iznijeti svoja mišljenja, ideje i prijedloge za veselo djetinjstvo.

Program se nastavlja danas i sutra u 16 sati brojnim kreativnim, ekološkim, tradicionalnim, sportsko- rekreativnim i edukativnim radionicama za djecu. Radionice će se danas održati sati u dvorani Studentskog doma Fra Luje Maruna (ne na Trgu Ante Starčevića kako je prethodno najavljeno).

Za sutra će se naknadno odlučiti mjesto održavanja radionica.

U petak 6. listopada, u 10 sati, POU Knin organizira kazališnu predstavu za školsku i vrtićku djecu u sklopu XI Tjedna cjeloživotnog učenja, a u 17:00 sati, u Domu HV, pod pokroviteljstvom Grada Knina za svu djecu prikazat će se kazališna predstava “Ježeva kućica”.

Sve radionice i kazališna predstava “Ježeva kućica”u Domu HV otvorene su i besplatne za sve posjetitelje. Ovim putem DV “Cvrčak” poziva sve roditelje, obitelji i prijatelje djece da se pridruže obilježavanju tjedna u kojem je naglasak stavljen na djecu jer ona su naše najveće bogatstvo.

Anita Ercegovac

Izbornik