• Naslovna
  • Društvo
  • Uključite se u izradu županijske Strategije razvoja ljudskih potencijala

Uključite se u izradu županijske Strategije razvoja ljudskih potencijala


resizePartnersko vijeće za tržište rada Šibensko-kninske županije uputilo je poziv javnosti da se uključi u izradu županijske Strategije razvoja ljudskih potencijala.

“Pozivamo javnost da se uključi u proces prikupljanja projektnih ideja radi izrade akcijskoga plana Strategije razvoja ljudskih potencijala Šibensko-kninske županije za razdoblje do 2020. godine. Ukazali bi na važnost popunjavanja obrasca sa idejama, budući da projektne ideje definirane u akcijskome planu donose dodatne bodove prilikom apliciranja projekata na fondove Republike Hrvatske i Europske unije. Također, važno je stvaranje baze projektnih ideja kako bi institucije mogle stvoriti kapacitete koji će olakšati realizaciju samih ideja.

Molimo Vas da obrasce dostavite osobno ili poštom na adresu Javne ustanove Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, Prilaz Tvornici 39, 22000 Šibenik ili pošaljete faksom na broj 022/217-114 ili na mail adresu: rra©rra-sibenik.hr do 15. rujna 2014. godine. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 022/217-113 ili putem web adresa www.rra-sibenik.hr / www.pvtr-skz.com.hr.

Sama izrada strategije se provodi kroz projekt „Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Opći cilj projekta je podrška razvoju lokalnih dionika u definiranju, stvaranju i provođenju politika zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa na području Šibensko-kninske županije. Ukupna vrijednost projekta je 31.199,70 eura, a sufinancirani dio Europske unije iznosi 23.219,70 eura (74,42%). Nositelj projekta je Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, a partner Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područnim uredom u Šibeniku.”, stoji u pozivu.

Obrazac za projektne ideje možete preuzeti ovdje

Foto: www.zvijezda.hr

Izbornik