• Naslovna
  • Društvo
  • Razvojna agencija poziva javnost da se uključi u proces izrade Strategije razvoja ljudskih potencijala

Razvojna agencija poziva javnost da se uključi u proces izrade Strategije razvoja ljudskih potencijala


logoJavna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije poziva javnost da se uključi u proces izrade Strategije razvoja ljudskih potencijala Šibensko-kninske županije za razdoblje do 2020. godine.

Razvojna agencija je zajedno s partnerima iz Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije definirala osnovne smjernice za izradu strategije koje se mogu pronaći  ovdje

Iz agencije zamoljavaju sve zainteresirane da dostave svoje komentare na predložene smjernice ili predlože nove smjernice na e-mail: rra©rra-sibenik.hr

Osim prikazanih smjernica, izrada strategije obuhvatit će i izradu SWOT analize, definiranje vizije, te određivanje strateških ciljeva, prioriteta i mjera. Za navedene komponente se, također, od šire javnosti traže prijedlozi.

Detaljan prikaz strateških odrednica i javna rasprava održat će se u utorak 29. srpnja u 11 sati u prostorijama Razvojne agencije, Prilaz tvornici 39 u Šibeniku.

Sama izrada strategije se provodi kroz projekt „Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Opći cilj projekta je podrška razvoju lokalnih dionika u definiranju, stvaranju i provođenju politika zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa na području Šibensko-kninske županije. Ukupna vrijednost projekta je 31.199,70 eura, a sufinancirani dio Europske unije iznosi 23.219,70 eura (74,42%). Nositelj projekta je Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, a partner Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured u Šibeniku.

Izbornik