• Naslovna
  • Sport
  • Knin bio domaćin završnog turnira županijskog prvenstva u ženskoj odbojci za mlađe kadete; Kninske kadetkinje druge u županiji

Knin bio domaćin završnog turnira županijskog prvenstva u ženskoj odbojci za mlađe kadete; Kninske kadetkinje druge u županiji


U Kninu je dvorani OŠ Domovinske zahvalnosti održana završnica prvenstva Šibensko–kninske županije za najmlađe uzraste u ženskoj odbojci. Sudjelovalo je sedam ekipa od kojih tri ekipe najmlađih kadetkinja i četiri ekipe mlađih kadetkinja, a na teren su izašle ukupno 104 mlade natjecateljice.

Kod najmlađih kadetkinja, prvo mjesto osvojila je ekipa Šibenik Dolac, druga je bila kninska Mladost 2000, a treće Vodice.

U kategoriji najmlađih kadetkinja prva je bila ekipa Vodica, druga je bila Mladost 2000 iz Knina, a treća Šibenik Meterize.

Na turniru u Kninu bili su i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač koji je pohvalio domaćina za odličnu organizaciju te reprezentativka Hrvatske Senna Ušić Jogunica koja je podijelila medalje najboljima.

Foto: Zdravko Bužonja, OK Mladost 2000 Knin

Izbornik