Boris Šiljeg državni viceprvak u ribolovu


Boris Šiljeg, član ŠRD Krka iz Knina državni je viceprvak u ribolovu predatora s obale umjetnim mamcima!

Nakon dugih osam kola Hrvatske Spin lige Kninjanin se okitio srebrnom medaljom na nedavno završenom prvenstvu Hrvatske u ribolovu.

Šiljeg je bio vodeći nakon 7. kola, a prvenstvo mu je izmaklo praktički u zadnjoj rundi 8. kola! Uz malo sreće mogla je biti i stepenica više, no to je sport.

“Završnica prvenstva trebala je pripasti ŠRD Krka i rijeci Butižnici, no zbog dobro nam poznatih birokratskih razloga nismo bili u mogućnosti organizirati finale prvenstva te je domaćinstvo pripalo ŠRD “Klen” Sveta Marija u Međimurju na drenažnom kanalu”, kažu iz kninskog kluba.

Prvak države je ostao i dalje Jasmin Subašić iz ŠRD “Pastrva” Sirač te tako produžio naslov najboljeg drugu godinu za redom. Treće mjesto osvojio je Karlo Rostaš,član ŠRD “Piškor” Zagreb!

“Ovim putem Jasminu čestitamo naslov prvaka, a Karlu izvrsno treće mjesto. ŠRD “Krka” Knin s ponosom čestita i našem Borisu na izvrsnom drugom mjestu te izravni ulazak u reprezentaciju 11. godinu za redom.”, uputili su čestitke iz kninskog kluba.

Izbornik