• Naslovna
  • Sport
  • Kninski BK Adrion Oros u nedjelju organizira MTB utrku “6. Velika Nagrada Knina”, uz dječju utrku na na Krčiću

Kninski BK Adrion Oros u nedjelju organizira MTB utrku “6. Velika Nagrada Knina”, uz dječju utrku na na Krčiću


Biciklistički klub “Adrion Oros” Knin u nedjelju 27.3., nakon dvije godine pauze, ponovno organizira MTB utrku “Velika Nagrada Knina”.

Ovaj izniman sportski i ciklo-turistički događaj za Knin se održava već šestu godinu te svaki put privuče veliki broj natjecatelja. Prošlo izdanje je brojilo 160 vozača, dok ove godine očekujemo i više. Velika Nagrada Knina se održava u sklopu brdsko-biciklističke zimske lige Dalmacije te je finalno, 11. kolo iste i označava kraj zimske i početak ljetne natjecateljske sezone.

Okupljanje natjecatelja i pratnje je kod Krčića gdje će se u 11:00 sati održati i mala utrka za dječje kategorije. Nakon toga u 12:30 starta glavna utrka podno slapa Krčić gdje se nalazi i cilj. Staza dužine 32 km natjecatelje vodi preko Pliskova, Polače i Mirkovića do Napoleonove ceste uz rijeku Krčić te završava novouređenom stazom u dužini 5 km opet kod slapa.

Nakon utrke, oko 14:30 kreće popratni program u blizini ribarske kućice gdje je osiguran ručak za sve sudionike i pratnju te svečano proglašenje najbržih natjecatelja na utrci kao i sveukupnih pobjednika zimske lige nakon 11. kola.

Službeni raspis utrke
Prijave
Prijave za dječju utrku

Izbornik