• Naslovna
  • Društvo
  • Potpisan ugovor s izvođačem radova na uređenju Cesarićeve obale i osvjetljenju dijela šetnice vrijedan 9 milijuna kuna

Potpisan ugovor s izvođačem radova na uređenju Cesarićeve obale i osvjetljenju dijela šetnice vrijedan 9 milijuna kuna


Grad Knin i tvrtka Sarađen d.o.o. iz Stankovaca potpisali su danas ugovor o izvođenju radova na uređenju Cesarićeve obale i izgradnji solarne javne rasvjete do arheološkog nalazišta Kapitul.

Ukupna vrijednost ugovorenih radova je 9 milijuna kuna od čega se 8,5 milijuna odnosi na uređenje Cesarićeve obale, a pola milijuna na izgradnju solarne javne rasvjete novom šetnicom do arheološkog nalazišta Kapitul.

Kroz ugovorene radove uredit će se prometnica na Cesarićevoj obali, označiti biciklistička staza, urediti parkiralište za turističke autobuse i posjetitelje te će se izgraditi solarna rasvjeta od novog pješačko-biciklističkog mosta na Orašnici do arheološkog nalazišta Kapitul.

Radovi započinju 1. travnja, a rok za njihov završetak je 10 mjeseci.

Ukupna vrijednost projekta je 11 milijuna kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj financirat će se 85% ovog iznosa. Projekt se provodi u partnerstvu s Maticom. Ovaj projekt jedan je od 20 projekata koji se provode u sklopu Intervencijskog plana Grada Knina.

I. Š.

Izbornik