Sutra na Adventu u Kninu nastupa Silente


Vrhunski program Adventa u Kninu nastavlja se i ovu subotu koncertom popularne grupe Silente. Silente će otpjevati svoje nove pjesme i svima dobro poznate hitove, a zabava počinje u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana.

Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Dvije godine kasnije objavljuju album Neće rijeka zrakom teći, a u 2018. najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album naziva Malo magle, malo mjesečine.

Sve pjesme Silente benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Bend Silente trenutačno živi i radi u Dubrovniku. U 2020/2021. bend je objavio 4 singla “Navečer se srca lome”, “Mene moje uši lažu”, “Nikada ovako” I “Poljubi me za kraj” kojima su najavili novi album.

Uz vrhunsku glazbu i klizalište za sve uzraste, Advent u Kninu spremio je i odličnu gastronomsku ponudu uz pet kućica ugostitelja pa ćete tako tijekom koncerta moći uživati u ukusnim jelima i pićima!

Ulaz na koncert moguć je isključivo uz predočenje digitalne EU Covid potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju. Organizatori sve posjetitelje pozivaju na pridržavanje epidemioloških mjera.

Ne propustite koncert grupe Silente u subotu u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana!

Izbornik