Najbolje za vaše oči: Otvorena je nova očna poliklinika Uvodić na drugom katu Doma zdravlja


U novootvorenoj poliklinici u Kninu možete brzo i jednostavno obaviti brojne specijalističke i oftalmološke preglede kao i manje kirurške zahvate te vađenje stranih tijela. Pazite na zdravlje svojih očiju i naručite se u poliklinici Uvodić te u roku od dva dana obavite svoj pregled.

U novootvorenoj poliklinici možete obaviti brojne specijalističke oftalmološke preglede poput pregleda vida, očnog tlaka i fundusa oka.
Također tamo možete obaviti i biomikroskop oka pomoću kojega je lakše promatrati rožnicu, prednju komoricu, leću i staklovinu. On je nezamjenjiv instrument u mnogim dijagnostičkim i terapijskim zahvatima kao što su vađenje stranih tijela iz oka te manji kirurški zahvati.

Obavite pregled brzo i bez listi čekanja po dogovoru kroz dan ili dva.

Nakon više od 20 godina staža, optičar Ivan Uvodić odlučio se na otvaranje privatne ordinacije u Kninu kako bi svojim sugrađanima skupa s doktorom specijalistom pružili najbolju uslugu za njegu očiju.

– Naručite se na specijalistički pregled ili konzultacije i naše stručno i ljubazno osoblje odgovorit će na sve vaše dileme te vam pružiti najbolju brigu o zdravlju vaših očiju. Svim očnim problemima postupamo individualno i temeljito uz potpunu pažnju – poručuje Ivan Uvodić.

Pregledi se obavljaju prema dogovoru, a pronaći ih možete na drugom katu Doma zdravlja u Kninu. Za sve informacije ili naručivanje nazovite isključivo na broj telefona 022 660 875, a kontaktirati ih možete i putem emaila. poliklinika.uvodic@gmail.com

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik