Ilija Čičak kandidat je HSLS-a za kninskog gradonačelnika


HSLS je na Kninskoj tvrđavi predstavio svoje kandidate za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika grada Knina. Ilija Čičak kandidat je za gradonačelnika, dok je Ivana Dželalija kandidatkinja za njegovu zamjenicu.

– Dragi građani našeg lijepog grada Knina ovom prilikom vas želimo sve srdačno pozdraviti i najaviti svoju kandidaturu za gradonačelnika i kandidaturu gospođe Ivane Dželalije za zamjenicu gradonačelnika. Nedavnim posjetom Šibensko – kninskoj županiji potporu nam je dao osobno i predsjednik HSLS-a, gospodin Dario Hrebak – kazao je uvodno Ilija Čičak.

Zatim se osvrnuo na stanje u gradu Kninu i predstavio svoj program.

– Naš grad godinama zaostaje za sličnim sredinama u RH i izumire životom, to moramo hitno mijenjati. Dobro se svi sjećamo vremena kada je naš grad bujao životom i bio pun mladosti i djece. Svjestan sam da isto nije bila nikakva zasluga promišljene politike, nego su se ljudi doselili iz svih krajeva BiH i Hrvatske u nadi za boljim životom. Vjera u bolji život je kratko trajala, te je došlo do masovnog iseljavanja iz našeg grada, a očito to nikoga nije briga. Nas je briga i mi nudimo drugačiji pristup i pogled na politiku, gdje će svi imati istu šansu. Želimo privlačiti nove investicije u naš grad jer samo tako možemo zaposliti nađe građane i maksimalno transparentnu i efikasnu gradsku upravu.

Svi smo svjesni što se događa u našem gradu, kako se zapošljava i pogoduje pojedincima i interesnim grupama. Ako postanem gradonačelnik grada Knina mogu samo obećati da će doći do korjenitih promjena i u mom timu će imati mjesta isključivo sposobni, a ne podobni. Ovim putem svim protukandidatima poručujem da ću imati afirmativnu kampanju, što očekujem i od ostalih, a sve za dobrobit Knina i naših sugrađana – zaključio je Ilija Čičak.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik