• Naslovna
  • Društvo
  • Ljeto u Kninu: U četvrtak KnINO na otvorenom, a u petak predstava za djecu

Ljeto u Kninu: U četvrtak KnINO na otvorenom, a u petak predstava za djecu


Piše: TZ grada Knina

U sklopu manifestacije Ljeto u Kninu, u organizaciji Grada Knina i Turističke zajednica Grada Knina, omiljeno K(n)ino na otvorenom u parku kod kružnog toka u četvrtak, 10. rujna prikazat će animirani film Tajni život ljubimaca 2 s početkom u 19:15 sati. U petak, 11. rujna u 18 sati, na istoj lokaciji, održat će se zabavno-edukativna predstava „Naš zeleni svijet“, u izvedbi Kazališta Smješko. Ponesite dekice i uživajte u kraju prvog tjedna škole uz film i predstavu! Ulaz slobodan.

KnINO će prikazati animirani film Tajni život ljubimaca 2 , koji nastavlja priču o Maxu, Gigi, Grudici i ostatku bande dok započinju nove avanture i pokušavaju pronaći hrabrost kako bi postali istinski heroji. Istražite emocionalne živote naših kućnih ljubimaca – duboke veze među njima, obitelji koje ih vole – i otkrijte što vaši kućni ljubimci stvarno rade kad niste kod kuće.

Predstava naziva ‘Naš zeleni svijet’, koja će se održati u parku kod kružnog toka u petak, 11. rujna u 18 :00 sati, želi prvenstveno upoznati djecu s načinima razvrstavanja otpada na zabavan način.

S obzirom na sve okolnosti, molit ćemo sve na pridržavanje mjera razmaka i korištenje dezinfekcijskih sredstava koji će biti dostupni na ulazu u park. Također, prema preporukama nacionalnog i lokalnog civilnog stožera, svi posjetitelji će se popisivati na samom ulazu. Broj mjesta ograničen. Zbog lakšeg bilježenja posjetitelja, park će biti otvoren na jednom ulazu, odmah do kipa kralja Zvonimira. Molimo sve posjetitelje da ne ulaze na druge ulaze u park.

Kako bi se skratilo vrijeme čekanja prilikom popisivanja, možete se predbilježiti porukom na Facebook stranici Knin Tourist Board ili na e-mail adresu info@tz-knin.hr; potrebno je poslati svoje osnovne podatke: ime, prezime, broj telefona, a prilikom ulaska ćete se samo morati potpisati*.

*Svojim potpisom sudionik okupljanja potvrđuje da je izmjerio tjelesnu temperaturu i da nije viša od 37,2°C, da se osjeća dobro i da nema ukućana u samoizolaciji, da nije boravio unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu odnosno ako jest da ima negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, da nije u proteklih 14 dana imao kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom te da nema niti jedan od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.

Izbornik