• Naslovna
  • Društvo
  • U četvrtak KnINO – animirani film Snježno kraljevstvo 2 i druženje s princezom Elsom

U četvrtak KnINO – animirani film Snježno kraljevstvo 2 i druženje s princezom Elsom


Piše: TZ grada Knina

U sklopu manifestacije Ljeto u Kninu, u organizaciji Grada Knina i Turističke zajednica Grada Knina, omiljeno K(n)ino na otvorenom u parku kod kružnog toka u četvrtak, 27. kolovoza prikazat će animirani film Snježno kraljevstvo 2 s početkom u 19:45 sati. Od 19:15 sati, kao malo iznenađenje za najmlađe, svi zainteresirani će se moći podružiti i fotografirati s princezom Elsom, uz sve mjere predostrožnosti. Ponesite dekice, uživajte i rashladite uz Snježno kraljevstvo i popularnu princezu Elsu ! Ulaz slobodan.

S obzirom na sve okolnosti, molit ćemo sve na pridržavanje mjera razmaka i korištenje dezinfekcijskih sredstava koji će biti dostupni na ulazu u park, što vrijedi i za fotografiranje i druženje s animatoricom – princezom Elsom. Također, prema preporukama nacionalnog i lokalnog civilnog stožera, svi posjetitelji će se popisivati na samom ulazu. Broj mjesta ograničen. Zbog lakšeg bilježenja posjetitelja, park će biti otvoren na jednom ulazu, odmah do kipa kralja Zvonimira.

Kako bi se skratilo vrijeme čekanja prilikom popisivanja, možete se predbilježiti porukom na Facebook stranici Knin Tourist Board ili na e-mail adresu info@tz-knin.hr; potrebno je poslati svoje osnovne podatke: ime, prezime, broj telefona, a prilikom ulaska ćete se samo morati potpisati*.

*Svojim potpisom sudionik okupljanja potvrđuje da je izmjerio tjelesnu temperaturu i da nije viša od 37,2°C, da se osjeća dobro i da nema ukućana u samoizolaciji, da nije boravio unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu odnosno ako jest da ima negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, da nije u proteklih 14 dana imao kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom te da nema niti jedan od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.

SADRŽAJ FILMA:

Zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno ali izvanredno putovanje. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne. Film traje do 21:20 sati.

Facebook Event

Izbornik