Otvorene prijave za sajam u sklopu Kraljevske utrke 2020.


Piše: TZ grada Knina

Turistička Zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da se pridruže sportskoj manifestaciji Run Croatia Kraljevska utrka 2020. i doprinesu prezentacijom i izlaganjem svojih proizvoda/usluga u sklopu sajma.

Mjesto održavanja manifestacije je Kninska tvrđava, fra Luje Maruna 1.

Vrijeme održavanja manifestacije je subota, 29. kolovoza 2020. od 18.00 do 22.00 sata.*
*Vrijeme postavljanja štandova, zbog organizacijskih razloga će biti ranije u danu, u dogovoru s organizatorima.

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Uvjeti sudjelovanja

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, gastro delicije, prigodne poklone i ostalo u skladu s temom manifestacije, a osobito one proizvode s ciljem promocije Knina i kninskog područja.

Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu, koja je sastavni dio ovog poziva (2.stranica).

Ispunjenu, ovjerenu i potpisanu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke Zajednice grada Knina na adresi: Tuđmanova 24, najkasnije do 27. kolovoza 2020. godine do 12:00 sati. Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati!

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke Zajednice grada Knina, na e-mail adresi info@tz-knin.hr ili na broj telefona: 022/664-822, svakim radnim danom od 07:00h do 15:00h.

Izbornik