• Naslovna
  • Kultura
  • Prvi veliki party nakon korone: U Aurori plešemo uz legendarnog Petra Dundova!

Prvi veliki party nakon korone: U Aurori plešemo uz legendarnog Petra Dundova!


Korona polako pada u zaborav, popustile su sve mjere, okupljanja su dozvoljena, a i ljeto je na samim vratima. Zašto ne dočekati najvruće i najzabavnije godišnje doba u kultnom primoštenskom klubu Aurora, gdje će se 20. lipnja održati ‘Swet Journey’ party s hrvatskim DJ-om Petrom Dundovom

‘Sweet Journey with SuggaDaddy’ glazbeni je podcast iza kojeg stoji šibenski promotor elektronske glazbe Stjepan Petrović, a baš je Dundov nastupio u njegovom trećem izdanju snimanom na prekrasnom vidikovcu Gospe od Loreta iznad Primoštena.

Zanimanje za ‘Sweet Journey’ podcaste postalo je toliko da Petroviću nije preostalo ništa drugo da organizira i pravi party tog imena, a izbor je, logično, pao na Auroru, kultno mjesto dalmatinske i hrvatske elektronske glazbe.

Dundova na nastup nije trebalo puno nagovarati, dobra energija s Gospe od Loreta učinila je svoje. kumovao je tome i njegovo pirovački prijatelj Miće Periš, s kojim Petrović organizira party u subotu.

– O Petru Dundovu zbilja ne treba trošiti puno riječi, svjetski je poznato lice, a nedavno je izdao i svoj novi album koji ćemo sigurno čuti i u Aurori – poručili su organizatori.
Uz njega, za pult 20. lipnja u Aurori popet će se još jedno poznato lice s domaće elektronske scene, DJ Sergej Snooze. Kakvu glazbu Sergej preferira u zadnje vrijeme možete također čuti u drugom i trećem izdanju ‘Sweet Journey with SuggaDaddy’. Uz njih, svoj prepoznatljivi zvuk u Aurori prezentirat će i domaći, šibenski dečko DJ Lawrence Klein, mladić koji je već svirao po cijeloj Europi, a između ostalog i na novosadskom Exitu.

U Aurori će te vruće subote na otvaranju ljetne party sezone nastupiti i DJ Paleolitik poznatiji kao Santiago Batacosta, dobro znano ime dalmatinske scene koji je isto svirao na Exitu, te sam domaćin, Stjepan Petrović aka SuggaDaddy.

– Karta će na ulazu u Auroru koštati 60 kuna. Zaboravimo koronu, došlo je vrijeme za ples! – dodali su.

Huknet/Sponzorirani članak

Izbornik