Pozitivna jedna osoba s područja Knina


Još jedna osoba s područja Grada Knina pozitivna je na koronavirus, javio je županijski Stožer civilne zaštite. Evo priopćenja:

“Jučer u popodnevnim satima stigao je rezultat za još jednu osobu koja je pozitivna na koronavirus. Riječ je pacijentu s područja Grada Knina koji je obiteljski kontakt s oboljelom osobom. Danas nemamo novooboljelih, tako da na dan 3. svibnja 2020. u našoj županiji imamo ukupno 90 slučajeva zaraze koronavirusom, a oporavila se 51 osoba.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirana su 3 pacijenta, ni jedan pacijent nije na respiratoru. Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 83 osobe, od čega je 42 kontakt s oboljelim od COVID-19. Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji uzeto 1492 uzoraka.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije bilo kršenja mjera samoizolacije.

Od sutra ide nova faza popuštanja mjera, s radom počinju frizeri, kozmetičari te ostale uslužne djelatnosti, zato apeliramo na naše građane da se i dalje pridržavaju propisanih protuepidemijskih mjera i uputa jer samo odgovornim ponašanjem možemo zaustaviti ovu nevidljivu prijetnju.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr”, stoji u priopćenju kojega potpisuje načelnik Stožera Nikola Blažević.

I. Š.

Izbornik