Matica pokreće online trgovinu za područje Knina


Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Matica, ponukana važećim mjerama o zabrani rada tržnica i ograničenom načinu rada trgovina zbog epidemije koronavirusa (COVID-19), pokreće inicijativu uspostave online trgovine za područje grada Knina i okolice kojom bi omogućili nabavku i kupnju proizvoda putem online prodaje, a kako bi se direktan kontakt između kupca i prodavatelja sveo na minimum, izvijestili su nas iz ove ustanove.

Donosimo cjeloviti tekst poziva kojega je potpisala ravnateljica ove ustanove Ivona Malenica.

“Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Matica poziva sve poljoprivrednike ali i druge zainteresirane koji se bave proizvodnjom i/ili prodajom hrane i prehrambenih proizvoda sa područja grada Knina i okolice, za iskaz interesa za prodaju i distribuciju svojih proizvoda putem online platforme koju će naša ustanova uspostaviti na svojoj web stranici.

Zbog trenutne situacije u kojoj se nalazimo zbog epidemije koronavirusa (COVID-19), a zbog koje veliki broj građana ima problema sa nabavkom neophodnih namirnica, omogućili bi nabavku/kupnju proizvoda putem online prodaje, gdje bi se direktan kontakt sveo na minimum.

Na našoj web stranici uspostavila bi se baza podataka obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i drugih proizvođača, odnosno prodavača njihovih proizvoda i raspoloživih količina koja će direktno povezivati proizvođače i krajnje korisnike.

Uvjet za registraciju u bazi podataka je mogućnost dostave naručenih proizvoda kao i obaveza primjene svih važeće preporuke Stožera civilne zaštite, odnosno Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Kontakt podatci za registraciju:
info@lra-matica.hr; lramatica.knin@gmail.com; 022/664-417; 099/191-6055
Kontakt osobe: Matea Bužonja i Davor Ilić.”

Izbornik