• Naslovna
  • Društvo
  • Kninska bolnica od sutra obavlja samo hitne operacijske zahvate i dijagnostičko-terapijske postupke

Kninska bolnica od sutra obavlja samo hitne operacijske zahvate i dijagnostičko-terapijske postupke


Od sutra (od ponedjeljka) Opća i veteranska bolnica „Hrvatski ponos„ Knin obavljat će samo hitne operacijske zahvate i dijagnostičko-terapijske postupke, a sve u skladu s novonastalom epidemiološkom situacijom vezanom za pandemiju koronavirusa te prema uputi Ministarstva zdravstva o redukciji hladnog pogona i rada u specijalističko-konziljarnoj djelatnosti, stoji u priopćenju kojega je danas kninskim lokalnim medijima uputila ravnateljica kninske bolnice Kristina Bitunjac.

Naručeni pregledi će se obavljati u smanjenom opsegu te prema hitnosti, a u slučaju promjena termina pacijenti će biti pravodobno obaviješteni telefonskim putem, stoji u priopćenju.

– Još jednom upozoravamo pacijente koji imaju sumnju na koronavirus da prije svega nazovu telefonskim putem liječnika opće medicine, epidemiologa ili 112 te da ne dolaze direktno na Objedinjeni hitni bolnički prijem. Molimo sve pacijente da prilikom dolaska na bolnički ulaz pažljivo pročitaju upute postavljene na istome.

Također, molimo pacijente i javnost za razumijevanje ovih mjera jer su iste donesene isključivo u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti naših pacijenata i građana grada Knina – istaknula je u priopćenju ravnateljica Bitunjac.

I. Š.

Izbornik