• Naslovna
  • Društvo
  • Od ponedjeljka za stranke zatvorene Gradska uprava, knjižnica, Komunalno, Čistoća i sve ostale gradske ustanove i tvrtke

Od ponedjeljka za stranke zatvorene Gradska uprava, knjižnica, Komunalno, Čistoća i sve ostale gradske ustanove i tvrtke


Od ponedjeljka će Gradska uprava Grada Knina te sve gradske ustanove i tvrtke biti zatvorene do daljnjeg za korisnike i stranke iz razloga provedbe preventivnih mjera, a u cilju sprječavanja širenja epidemije koronavirusa COVID-19.

Odluka vrijedi za Gradsku upravu Grada Knina, gradske ustanove i trgovačka društva kojima je Grad vlasnik ili osnivač.

Svoja vrata tako će za korisnike i stranke zatvoriti Komunalno poduzeće, Čistoća i zelenilo, Upravitelj, JU Lokalna razvojna agencija Matica, Turistička zajednica, Narodna knjižnica Knin, Kninski muzej, Pučko otvoreno učilište i Dječj vrtić Cvrčak.

Dječji vrtić Cvrčak uopće neće raditi.

Knjižnica će za korisnike raditi još danas (u petak) do 19 sati i sutra (u subotu) od 8:30 do 12:30 sati tako da još imate vremena za posuditi knjige.

Iako će od ponedjeljka biti zatvorena za korisnike, knjige će se i dalje moći telefonski produljiti i to radnim danom od 10 do 12 sati. U cijelom narednom vremenu neće se zaračunavati zakasnine na knjige.

Inače, knjižnica će u vremenu dok bude zatvorena raditi reviziju svog cjelokupnog knjižničnog fonda.

I. Š.

Izbornik