Prvi sklop radionica za djecu i roditelje u Čarobnom svijetu.


Radionice su protekle u međusobnom upoznavanju, druženju i uspostavljanju socio-emocionalne povezanosti. Brojnim aktivnostima iz područja JA, djeca i stručnjaci međusobno su se upoznali i time osigurali opuštenu i poticajnu atmosferu što je prvi korak do poboljšanja javnih usluga i sadržaja, tj. prvi korak u poboljšanju kvalitete života djece te podrške roditeljima na putu odrastanja njihove djece.

U radionice su uključena djeca od 6 do 14 godina starosti. Raspoređeni su u više manjih grupa kako bi se osigurala kvaliteta rada i individualnog pristupa. Izrazito nas raduju pozitivne dječje povratne informacije koji izražavaju svoju želju za što više ovakvih radionica. Takav nam njihov stav daje zamah i motivaciju za daljnje aktivnosti.

Udruga je za neometan i primjeren rad s djecom osigurala novi prostor koji je opremljen u stilu moderne učionice s interaktivnom opremom i materijalima za rad i učenje. U takvom okruženju djeca u veseloj i ugodnoj atmosferi imaju priliku razvijati pozitivan duh i svoje samopouzdanje, povjerenje u odrasle osobe u zajednici te učiti o sebi i o drugima.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik