U subotu Valentinovo na Krčiću


Piše: TZ grada Knina

Slikajte se s boljom polovicom i uživajte u vatrometu uz bajkoviti slap Krčić

Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Foto klub Knin udružuju snage u sklopu mjeseca ljubavi i organiziraju 15. veljače 2020. „Valentinovo na Krčiću“. U želji da se proslave sve vrste ljubavi; romantične, prijateljske, rodbinske, ali i ljubav prema predivnom Krčiću, pozivaju sve zainteresirane da nam se priključe i uživaju u ovom posebnom događanju, koje ima i humanitarni karakter. „Valentinovo na Krčiću“ podijeljeno je u dva dijela. U prvom dijelu, od 14.00 do 16.00 profesionalni fotografi će sve zainteresirane parove i grupe besplatno fotografirati uz Krčić, a u drugom dijelu, od 19.00 sati svi će imati priliku uživati u predivnom vatrometu, lampionima dobrih želja i ekološki proizvedenom pjenušcu i vinima Burnum, Poljoprivredne zadruge Vrbničko selo.

BESPLATNO FOTOGRAFIRANJE, JAHANJE KONJA UZ KRKU I GULAŠ OD DIVLJAČI

Od 14.00 do 16.00 sati profesionalni fotografi besplatno će fotografirati sve parove koji žele obilježiti svoju ljubav. „Pozivamo sve prijatelje, romantične parove, obitelji, rođake, dobre kolege i kolegice pa i vlasnike kućnih ljubimaca da nam se pridruže i obilježe svoje ljubavi pred kamerama profesionalnih fotografa uz bajkoviti Krčić!“ – poručuju iz organizacije. Zbog bolje organizacije i velikog interesa, molimo sve da nam se prijave za fotografiranje i najave broj osoba na jedan od sljedećih načina: porukom na službenim Facebook i Instagram stranicama TZG Knina – Knin Tourist Board, e-mailom na info@tz-knin.hr, pozivom na 022/664–822 ili osobnim dolaskom u ured TZG Knina na adresu Tuđmanova 24.

Sve fotografije, nastale za to vrijeme, bit će stavljene na javno glasanje na službenoj Facebook stranici Turističke zajednice grada Knina – Knin Tourist Board . Prva tri mjesta, s najviše glasova, odnosno lajkova, osvajaju prigodne nagrade.

Cijeli ovaj događaj „obojen“ je humanitarnim karakterom te će se nizom humanitarnih akcija prikupljati sredstva za mladu kninsku obitelj Ličanin – Šundić. Otac dvoje male djece, s trećim na putu, Svetozar Ličanin, nakon komplikacija i oštećenja pluća, završio je u induciranoj komi 18, siječnja 2020. i otad stanje mu je kritično. Kako bismo svi zajedno pomogli ovoj obitelji u teškim trenuTcima, udruženim snagama organizatorima i raznih kninskih udruga i poduzetnika, svi posjetitelji moći će doprinijeti ovoj akciji donacijama za jahanjem konja, gulaš od divljači i majice s posebnim dizajnom. Od 14.00 do 16.00 sati tako će svi moći pripomoći donacijama na razne načine. Udruga Grabarije će uz Krčić i rijeku Krku nuditi jahanje konja, dok će Športsko- ribolovno društvo Krka i Lovačka udruga Knin za vas spremiti preko 200 porcija gulaša od divljači i služiti ih uz „ribarsku“ kućicu u blizini slapa za simboličnu cijenu. Također, moći ćete postati vlasnik/ca majice s posebnim dizajnom. Majice su također produkt sponzorstva naših divnim poduzetnika; Mićo Samardžija je napravio dizajn, Jako Sport je donirao majice, a dizajnerski obrt Job & Fun će besplatno otiskati majice.

OD 19.00 SATI VATROMET, LAMPIONI ŽELJA I DOMAĆI PJENUŠAC

Drugi dio „Valentinova na Krčiću“ odigrat će se isti dan od 19.00 do 20.00 sati kada će se iznad Krčića „prosuti“ predivne boje vatrometa. Nakon vatrometa, građani će imati prilike zaželjeti najljepše želje i pustiti lampione želja u nebo iznad Krčića. Sve će biti osigurano uz snage DVD-a Knin.

Uz sve navedeno, posluživat će se ekološki proizvedeni Burnum pjenušac i vina Poljoprivredne zadruge Vrbničko selo, a za prvih 20 parova ide besplatan pjenušac. Sve će biti dodatno „začinjeno“ predivnim, nenametljivim ambijentom i atmosferom; bakljama uz put prema Krčiću, rasvjetom i prigodnom, romantičnom glazbom u pozadini.

Napomena za sve posjetitelje: zbog manjeg prostora za parking i sigurnosti djece, cestica do Krčića će biti zatvorena. a sve molimo da parkiraju na predviđeno mjesto i prošetaju pet minuta do slapa i događanja.

VALETNINOVO NA KRČIĆU – PROGRAM – 15. veljače 2020.:

14.00 – 16.00
FOTOGRAFIRANJE MODELA/GRAĐANA
JAHANJE KONJA UZ KRKU
GULAŠ OD DIVLJAČI – RIBARSKA KUĆICA
19.00 – 20.00
VATROMET I LAMPIONI DOBRIH ŽELJA

Više informacija na Facebook stranici TZG Knina:

1. dio: https://www.facebook.com/events/518249752422123/

2. dio: https://www.facebook.com/events/1484940524998408/

Izbornik