• Naslovna
  • Sponzorirani članak
  • Prijavite se na obuku za kuhara, konobara, bravara, stolara, varioca, zidara ili Internet marketing i lakše pronađite posao!

Prijavite se na obuku za kuhara, konobara, bravara, stolara, varioca, zidara ili Internet marketing i lakše pronađite posao!


Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u sklopu projekta ‘Razvoj partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije faza III’ vrijednog gotovo 2 milijuna kuna organizira besplatne programe obuke za deficitarna zanimanja za 50 nezaposlenih osoba s područja županije. Početkom ožujka počinju obuke u Šibeniku i Kninu i to za kuhara, konobara, bravara, stolara, varioca, zidara i Internet marketing, a prijave su u tijeku.

Nezaposlene osobe će u prvom dijelu obuke najprije pohađati teorijsku nastavu nakon koje će biti upućene na praksu pod stručnim nadzorom, u različite tvrtke na području Šibensko-kninske županije.

S većinom tvrtki u kojima će se provoditi praksa, Razvojna agencija ŠKŽ je već uspostavila suradnju i dogovorila mogućnost prakse. Kako tvrtkama nedostaje kvalificirane radne snage za većinu zanimanja za koje se financira edukacija nezaposlenih iz ovog projekta, za očekivati je da će veliki broj tvrtki, nakon odrađene prakse i zaposliti uspješne polaznike ovog osposobljavanja – poručuju iz Razvojne agencije Šibensko-kninske županije koja provodi projekt.

Teorijska nastava održavat će se u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Šibeniku za zanimanja kuhar, konobar i stolar, koje je ujedno i jedan od partnera na projektu, dok će osposobljavanje za Internet marketing biti u CISOK centru Šibenik.

Nastava za zanimanja bravar, varioc i zidar održat će se u prostorijama Partnerskog vijeća za tržište rada u Kninu u podrumu poslovne zgrade Nova Tržnica Knin, na adresi Vukovarska 2, Knin, a profesori s Instituta za razvoj poduzetništva i obrta iz Zagreba koji su izradili nastavne materijale održat će predavanja.

Polaznicima obuke za vrijeme trajanja edukacija bit će osiguran besplatan prijevoz do mjesta održavanja edukacija i prakse, a imat će i osiguran obrok. Svi zainteresirani za pohađanje edukacija mogu se prijaviti mailom na elektroničku adresu voditelja projekta: grgo.bratic@rra-sibenik.hr ili telefonskim putem na broj mobitela 091-316 5890.

Projekt ‘Razvoj partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije faza III’ je u 100 postotnom iznosu financiran iz javnih sredstava i to 85% iz sredstava Europskog socijalnog fonda, a 15% iz proračuna RH.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik