Saznajte što vas očekuje za vrijeme karnevala u Kninu!


Piše: TZ grada Knina

Predajom vlasti i ključeva Grada maškarama započinje manifestacija Karneval u Kninu koju organiziraju Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Karnevalska udruga Knin. Uz Veliku karnevalsku povorku i Tradicionalni maskenbal uz Disco Magic Band, zabava je zagarantirana za sve uzraste; kako za Kninjane i Kninjanke, tako i za sve dobrodošle goste.

„Čujte i počujte, karnevalsko ludilo i veselje opet nam stiže u naš mali grad na sedam rijeka! Pozivamo sve; one vjerne, koji nas svake godine oduševljavaju sa svojim kostimima, pa do onih koji ne pamte kad su se zadnji put namaškarali!”, stoji u pozivnici.

Od petka, 7. veljače, kada ključeve grada preuzimaju maškare, pa sve do 22. veljače, ništa neće biti isto, a sve postaje moguće! „Nakon predivnog Advent u Kninu, nadamo se da ste ‘napunili baterije’ jer je na red došlo najveselije, najšarenije i najluđe razdoblje u godini.” – poručuju iz organizacije.

Više informacija na Facebooku Turističke zajednice grada Knina: https://www.facebook.com/knintouristboard/

Niže se nalazi detaljni program događanja:

? PETAK, 7.2.2020.// 11.00 sati: PREDAJA KLJUČEVA GRADA
? Ispred zgrade Gradske uprave Grada Knina

Ključeve Grada, od gradonačelnika Marka Jelića, preuzimaju maškare i Karnevalska udruga, uz veselu glazbu, slastice i namaskirano mnoštvo.

Dođite i preuzmite vlast u svoje ruke!

———————————————————————————-

? PETAK, 21.2.2020.// 12.00 sati: VELIKA KARNEVALSKA POVORKA
? Igralište OŠ Domovinske zahvalnosti, Josipa Jovića 2

VAŽNA NAPOMENA: sve skupine doći na igralište OŠ Domovinske zahvalnosti najkasnije u 11.30 sati.

Vesela povorka ide kroz cijeli grad i sve će očarati i začarati osmijehom i veseljem! Ove godine spajamo “male” i “velike” u jednu moćnu povorku. Uz maskirane mališane iz vrtića i naše dvije osnovne škole, pozivamo sve da nam se priključe, službeno ili neslužbeno! Očekuje vas pregršt dobre zabave i nagrade za najbolje maskirane skupine!

PRIJAVA SKUPINA
Vašu skupinu možete prijaviti na jedan od dva načina:

1) Ispunjavanjem online prijavnice, dostupne na poveznici:
https://forms.gle/4GN8umvZANua673d7

2) Ispunjavanjem prijavnice u uredu Turističke zajednice grada Knina, Tuđmanova 24, Knin ( PON – PET/ 7.00 – 15.00 SATI)

Veselimo se vašim prijavama i dolasku u što većem broju!

———————————————————————————–

? SUBOTA/ 22.2.2020.// 20.00 sati : TRADICIONALNI MASKENBAL uz vrhunski DISCO MAGIC Band
? Restoran Kralj Zvonimir, Tuđmanova 34

Ove godine, za dobru zabavu, rasplesane noge i vrhunsku atmosferu pobrinut će se Disco Magic Band. Stižu nam direkt s najpoznatijeg maskenbala u Hrvatskoj “Lisinki pleše pod maskama”.

DISCO MAGIC Band splitski je glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda! Stick Le Freak, Burning Bob Patterson, Disco Rocket Dan, Boogie Washington, Cool Daddy Jackson i jedinstvena Sugarlove koja svojim glasom slama kristalne disco kugle misionari su dobrih vibracija koji vraćaju osmijehe na lica! Više informacija uskoro!

Izbornik