Budite dio tima vodeće hotelske grupacije u Hrvatskoj!


Sada je idealno vrijeme za promišljanje o novom poslu te pronalasku idealnog poslodavca. Jedan takav upravo je Amadria Park, hotelski brend koji traži ‘pojačanja u svojim redovima’ za nadolazeću sezonu.

Željni ste novih izazova u karijeri te sanjate o poticajnoj radnoj okolini i tvrtki koja ima jasnu viziju svog poslovanja? Vodeća hotelska grupacija u Hrvatskoj Amadria Park, koja upravlja hotelima kategorije četiri i pet zvjezdica na lokacijama Šibenik, Opatija i Zagreb, raspisala je natječaje za nadolazeću sezonu.

Tako se možete prijaviti na natječaje za posao čistačice, domaćina restorana, frizera, konobara, kontrolora, kuhara, kuhinjskog radnika, mornara, noćnog recepcionera, nosača prtljage, pizza majstora, pomoćnog konobara, pomoćnog kuhara, pomoćnog radnika u domaćinstvu, pralje, prodavača, recepcionera, slastičara, sobarice, spasioca, vozača turističkog vlakića, wellness terapeuta.
Amadria Park je hrvatski hotelski brend koji objedinjuje tvrtke Solaris d.d. iz Šibenika i Milenij hotele d.o.o. iz Opatije. U sklopu grupacije posluju i Solaris Camping Resort u Šibeniku te Belvedere Camping & Apartments u Trogiru.

Na OVOM LINKU pogledajte detalje o natječajima za posao.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik