Momci iz Pravila igre oduševili publiku Adventa u Kninu!


Piše: TZ grada Knina

Miljenici publike, momci iz benda Pravila igre, opravdali su očekivanja i priredili vrhunski koncert na Adventu u Kninu. Kninski advent u vrhuncu je događanja, a što vas očekuje u nedjelju, provjerite u nastavku.

Momci iz Pravila igre, vokal Ivan Penezić, bubnjar Goran Belošević, klavijaturist i back vokal Marko Belošević te Petar Ričko, bass gitarist i back vokal, oduševili su publiku najvećim hitovima kao što su ‘Nebo na mojoj strani’, ‘Zagrli me’, ‘Kako nam stvari stoje’, ‘Na ulazu’, ‘Još si sve u meni’ i mnoge druge. Publika je pjevala i plesala s njima u glas, a dokazali su zašto su jedan od najpopularnijih mladih bendova u Hrvatskoj.
Bogati program Adventa u Kninu ide dalje, a što vas očekuje danas, provjerite u nastavku.

Božićni vlakić u nedjelju

U nedjelju u Knin stiže Božićni vlakić koji će voziti kroz grad od 10 do 18 sati, a polazak je od ugibališta kod kružnog toka. Od 10 do 12 sati s djecom će se družiti i Djed Mraz i vilenjaci. Ne propustite doživjeti najljepšu atmosferu u božićnom vlakiću i stvoriti uspomene za cijeli život!

Mala škola klizanja

I ovu nedjelju, od 14 do 16 sati, održat će se Mala škola klizanja na klizalištu na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Škola je namijenjena djeci koja ne znaju klizati, u dobi od 5 do 12 godina. Broj djece na klizalištu je ograničen pa će se ovisno o broju djece napraviti dvije do tri grupe, a voditelji klizališta navest će okvirno vrijeme za sve grupe koje moraju pričekati kasniji termin, maksimalno 30 do 40 minuta.

Božićno K(n)ino u ponedjeljak

U ponedjeljak, 30. prosinca u sklopu Božićnog K(n)ina možete pogledati dva klasika, animirani film Kralj lavova i najbožićniji film koji to nije – Umri muški. Kralj lavova počinje u 17 sati u Domu HV, a Umri muški u 19.30 sati.

Za doček Nove godine zaduženi su splitski Diktatori, a svakako ne propustite posjetiti Knin i uživati u božićnoj bajci!

Foto: CHIPO

Izbornik