• Naslovna
  • Društvo
  • Provedite Badnji dan u Kninu uz koncert Dalmatina, tradicionalni bakalar i druženje s Djeda Mrazom i vilenjacima!

Provedite Badnji dan u Kninu uz koncert Dalmatina, tradicionalni bakalar i druženje s Djeda Mrazom i vilenjacima!


Piše: TZ grada Knina

Dan uoči Božića kad je već cijela obitelj na okupu i pripremamo se za veliki kršćanski blagdan, prepun je događanja u Kninu. Tako vas u utorak prijepodne očekuje tradicionalni bakalar u Domu HV-a, poslijepodne povedite svoje mališane na druženje s Djeda Mrazom i vilenjacima, a za večer ostavite dovoljno energije kako biste mogli zapjevati zajedno s jednim od najpopularnijih hrvatskih bendova, Dalmatinom!

Pravi božićni ugođaj na Adventu u Kninu osjeti se na svakom koraku i sve je spremno za iščekivanje još jednog Božića, najljepšeg kršćanskog blagdana.

Badnjak bez tradicionalnog bakalara teško da uopće možemo i zamisliti. Kako bi naši Kninjani i gosti uživali u ovoj gastro deliciji, marljiva ekipa iz Grada Knina i Turističke zajednice grada Knina pobrinula se da sve svoje sugrađane počaste bakalarom pa će ga od 11 ujutro dijeliti u Domu HV-a.

Čarolija Božića ponajviše oduševljava naše mališane koji će se od 15 do 21 sat moći družiti s Djeda Mrazom i vilenjacima na igralištu Osnovne škole dr. Franje Tuđmana.

– Dođite nam u što većem broju i fotografirajte se s dobrim Djedicom i vilenjacima! Možete mu reći i svoje božićne želje, a on će se potruditi da vam ih ostvari – poručuju organizatori Adventa u Kninu.

Na Badnju večer ćete se moći zabaviti i opustiti uz dugo iščekivani koncert popularne grupe Dalmatino, miljenika domaće publike kojima često tepaju da su ‘kraljevi dalmatinske pisme.’

Dalmatino je hrvatski pop sastav koji čine Ivo Jagnjić (vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi). Dobitnici su zlatne i srebrne ploče te Porina 2002. godine za novog izvođača godine, a kninska publika moći će uživati u njihovim najvećim hitovima iz bogate karijere poput ‘Dajem ti rič’, ‘Dvi sestre blizanke’ i mnogih drugih. Vidimo se u 21 sat na igralištu!

Izbornik