Najveselija božićna druženja u Dalmare centru


I ove godine očekuju vas najveselija druženja uz bogati blagdanski program Dalmare centra, jer zimska bajka se nastavlja. Na glavnom trgu centra svake subote, vi i vaši mališani moći ćete uživati u kreativnim radionicama, interaktivnim igrama i zabavama i tako kreirati najljepše blagdanske uspomene.

Blagdanska čarolija otvorila je svoja vrata i njen sjaj polako zahvaća svako srce, osmijeh, pa tako i svaki kutak Dalmare centra, koji nikada nije krio kako su mu blagdanske radosti najdraže, jer tada svako dijete ostavi trajni pečat svojom razigranošću, otvorenošću i radošću. Zato i ove godine nastavlja sa Zimskom bajkom koja počinje već ove subote, 6. prosinca kada će na vrata Centra doći djedica duge sive brade, veselih očiju, na ramenima noseći veliku vreću punu poklona kako bi nagradio svu dobru dječicu. Da, u Dalmare shopping centar dolazi Sveti Nikola.

Kako napisati pismo Djedu Božićnjaku, koje su to vesele igre Vilenjaka i kreativne radionice koje uključuju ukrašavanje bora samo su neke od veselih aktivnosti koje očekuju vaše mališane u božićnom parku 14. prosinca od 17 sati. Naime, Djed Božićnjak ovlastio je svoje vjerne pomoćnike – vilenjake da svim posjetiteljima priprema zabavu za pamćenje. Oni, kakvi jesu, radišni i vrijedni, spremili su bogati program za sve posjetitelje.

Nakon Vilenjaka, u posjet nam dolazi poznati Djedica. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako se već uputio iz daleke Laponije, preko sedam gora i sedam mora na svoju zadnju postaju – Dalmare centar. Kada? U subotu, 21. prosinca. U koliko sati? U vremenu od 17 do 20h. Prije nego što dođe, mališani će moći sudjelovati u kreativnoj radionici Pisanje pisama Djedi Božićnjaku i tako ‘osigurati’ ispunjenje svojih božićnih želja.

Priuštite svojim mališanima doček nove godine za pamćenje uz rasplesani kviz, nagradne igre, Balonijadu i kreativnu radionicu izrađivanja novogodišnjih tuljaca. Mame i tate, napravite plan i zaokružite 28. dan kada vas i vaše mališane očekuje party.

Zimska bajka svoju čaroliju svakodnevno nastavlja u Božićnom parku koji je otvoren svakoga dana od 18:00 do 20.00, a subotom od 10:30 do 13:00 sati. Ne propustite posjetiti Božićni park subotom u 17 sati kada vas očekuje i kolo sreće s vrijednim nagradama.

Dragi odrasli, ne zaboravite kako je u tijeku velika nagradna igra Dalmare centra ‘Račune izbroji i auto osvoji’ koja traje od 21. do 27. prosinca. Prikupite 3 računa iz tri različite trgovine Dalmarea i možda ćete baš vi osvojiti automobil KIA RIO. Iznos računa mora biti minimalno 100 kuna, a sve što je potrebno je ispuniti kupon koji se nalazi na svim blagajnama, skupiti sve račune, spojiti s kuponom i zajedno ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na glavnom trgu centra tik do auta. Pravila nagradne igre možete pročitati na www.dalmare.hr

Neka ovi blagdani budu ispunjeni ljubavlju i radošću, uz Dalmare centar.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik