Najgledaniji fim današnjice – Joker u petak u Kninu


Film o kojem se priča i o kojem će se pričati godinama, stiže u Knin ovaj petak, 18. listopada u 19 sati u Kino dvoranu Doma HV.

Studio Warnr Bros. Pictures donosi priču o najpoznatijem negativcu Gotham Cityja – Jokeru. Do sada smo u ulogama Jokera gledali legendarnog Jacka Nicholsona i Heatha Ledgera, a sada mračnu ulogu preuzima Joaquin Phoenix. 

Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tijekom različitih razdoblja. Redateljevo istraživanje Arthura Flecka (Phoenix), čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga. Uz Phoenixa, u ostalim su ulogama: dobitnik nagrade Oscar® Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Bill Camp, Glenn Fleshler, Shea Whigham, Brett Cullen, Douglas Hodge i Josh Pais. Cijena ulaznice za film „Joker“ po osobi iznosi 20,00 kuna, a ulaznice će se moći kupiti pola sata prije početka filma na ulazu u kinodvoranu. Dobna granica je 15 godina.

 „OŽIVLJAVANJE“ KNINSKOG KINA

 Film “Joker”, čiju režiju, scenarij i produkciju potpisuje Todd Phillips, tvorac trilogije Mamurluk, već je nakon prvih nekoliko dana prikazivanja u hrvatskim kinima vidjelo više od 85 tisuća gledatelja, što je treće najbolje otvaranje u Hrvatskoj. S filmom „Joker“, Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina, započinju projekt „oživljavanja“ kninskog kina, koje je nekoć imalo važnu ulogu u društvenom životu Kninjana, a osobito mladih. Naglasak će biti na sadržajima za najmlađe, ali i na blockbuster filmovima, kako Knin ne bi zaostajao, u svojoj ponudi, za obližnjim i najvećim hrvatskim gradovima.

 ——

IZVORNO IME: Joker

REDATELJ: Todd Phillips | ŽANR: kriminalistički triler

ULOGE: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz

TRAJANJE FILMA: 122 minuta | GODINA: 2019 | DRŽAVA: SAD

Službena video najava: https://www.youtube.com/watch?v=t433PEQGErc

Facebook najava: https://www.facebook.com/events/595162504353200/

Tekst: TZ grada Knina

Izbornik