• Naslovna
  • Sponzorirani članak
  • Otvoren Aloha Online – pozivni centar za partner tvrtku Optima Telekom s pet zaposlenih; Plan je daljnje zapošljavanje, a zainteresirani se već sada mogu javiti

Otvoren Aloha Online – pozivni centar za partner tvrtku Optima Telekom s pet zaposlenih; Plan je daljnje zapošljavanje, a zainteresirani se već sada mogu javiti


Sponzorirani članak

Danas je u Kninu službeno otvoren pozivni centar Aloha Online, partner
tvrtke Optima Telekom, u kojem je posao našlo petoro ljudi.

Aloha Online telekomunikacije je ICT tvrtka koju su osnovali povratnica iz Kanade Suzana Ćaćić i njen partner Miro Stolić, a pozivni centar nalazi se u modernom, lijepo uređenom prostoru u ulici Filipa Grabovca broj 2 (bivša Planika) u kojemu ova mala ICT tvrtka sa svojim timom mladih i ambicioznih ljudi već sada ima  planove poslovnog širenja.

– Želimo kao prvi Kninjani koji su otvorili tvrtku u ovom sektoru poticati  i druge ljude da otvaraju firme u Kninu. Cilj nam je da Aloha Online telekomunikacije u Kninu do kraja iduće godine povećaju broj zaposlenih na 20. Imamo se u planu proširiti i povezati s drugim tvrtkama kako bi pružili tehničku podršku te usluge poput službe za korisnike, istraživanja tržišta i primanja narudžbi, jer danas rijetko koja firma ne traži usluge pozivnih centara – kazala je vlasnica ove kninske ICT tvrtke, Suzana Ćaćić.

Pohvalila se kako su u samo dva mjeseca poslovanja pokrili sve plaće zaposlenih i posluju u plusu. Svi koji su ikad vodili biznis, znaju da je riječ o jako brzom rastu, rekla je i istaknula dobre uvjete rada i međuljudske odnose na poslu.

– U pozivnom centru svaki je dan drukčiji, svaki dan se smijemo i stalno se nešto novo događa. Ponosna sam kada zaposleni govore da jedva čekaju doći na posao. Tvrtki je najbitnije ostvariti pozitivne rezultate, a ako se cijeli dan možemo smijati i uživati u poslu, onda nam je sto puta bolje – naglasila je Suzana Ćaćić.

Na službenom otvorenju bili su i gradonačelnik Marko Jelić i njegov zamjenik Marijo Ćaćić, a gradonačelnik je pohvalio ovu novu kninsku tvrtku i nazvao je predvodnikom u stvaranju jakog ICT sektora u Kninu kojega će Grad još više osnažiti otvaranjem informacijsko inovacijskog inkubatora za koji je novac, a riječ je o 10 milijuna kuna, već osiguran te se samo čeka odobrenje resornog ministarstva.

Na današnjem otvaranju bili su i predstavnici tvrtke Optima Telekom i istaknuli  da ih veseli suradnja s ovim mladim ambicioznim timom koji je za sjedište poslovanja odabrao baš svoj grad Knin.

– Vjerujemo da ćemo u tvrtki Aloha Online imati pouzdanog partnera u prodaji naših usluga interneta, televizije i  telefona koje pružamo privatnim i poslovnim korisnicima – istaknuli su.

Svi zainteresirani za posao agenta u tvrtki Aloha Online već sada se mogu javiti na e-mail knin@alohaonline.hr

Huknet/Sponzorirani članak

Izbornik