• Naslovna
  • Sport
  • Kninske odbojkašice 10. u konkurenciji 20 ekipa na jakom međunarodnom turniru u Makarskoj

Kninske odbojkašice 10. u konkurenciji 20 ekipa na jakom međunarodnom turniru u Makarskoj


Odbojkašice Mladosti 2000. iz Knina osvojile su 10. mjesto na jakom 15. Međunarodnom turniru “Pozdrav ljetu 2019” održanom u Makarskoj u konkurenciji 20 ekipa iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Crne Gore.

U grupnoj fazi Kninjanke su jučer pobijedile slovenski Šentvid iz Ljubljane 2:0 te ekipu Prijedora iz BiH, također 2:0. Izgubile su od domaćina Makarske 1:2 te od slovenskog Triglava iz Kranja 0:2.

– Iako izmorene i s velikom pauzom između utakmica koja je iznosila čak šest sati, što je dosta iscrpljujuće, pokazale su odličnu igru. Imale su jake protivnike, ali su dale sve od sebe. Bravo djevojke, za trud, dobru igru i odličan rezultat. Bravo za našu trenericu Mateu – poručili su iz kluba.

Samo prve dvije ekipe u grupnoj fazi plasirale su se u polufinale, a ostale su, kao i Mladost 2000, danas igrale za plasman od 5. do 20. mjesta.

Tako su danas Kninjanke u utakmici za 9. mjesto izgubile od Dubrovnika rezultatom 0:2 (17:25, 21: 25), pruživši dostojan otpor jakom protivniku te osvojivši na kraju odlično 10. mjesto.

Za OK Mladost 2000 nastupile su Sara Petović, Anja Anić Bare, Josipa Kolak, Valentina Bartula, Gabrijela Juko, Anđela Marić, Marija Juraković, Lana Katić, Ines Sinobad, Lana Anić Kremić, Laura Kabić i Paula Stanić.

I. Š.

Izbornik