• Naslovna
  • Sport
  • Karate klub Knin osvojio treće ekipno mjesto na Sisak kupu

Karate klub Knin osvojio treće ekipno mjesto na Sisak kupu


Piše: Dražen Barić, Karate klub Knin

Karatisti Karate kluba Knin osvojili su treće ekipno mjesto na Sisak Kupu u konkurenciji 34 kluba te se okitili s devet pojedinačnih medalja.

Sara Tucakovoć je po običaju bila prva u svojoj kategoriji pomevši konkurenciju dva puta po 8:0 (nokaut u karateu) te pobijedivši u finalu 1:0. U kategoriji u kojoj su nastupale natjecateljice koje su starije od nje dvije godine, Sara također nije imala dostojnu konkurenciju te je zasjela na vrh uz tri pobjede s jedinim nokautom.

Mihaeal Eberhart je u svojoj kategoriji učenika zasjeo na vrh pomevši konkurenciju, a u mlađim kadetima osvojio je odlično drugo mjesto.

Antonija Herceg osvojila je dva druga mjesta, u kategorijama učenica i mlađih učenica.

Mia Paškalj odličnim je predstavama u svojoj kategoriji mlađih učenica osvojila drugo mjesto, a u kategoriji učenica treće mjesto.

Ivona Žabić je u kategoriji učenica osvojila drugo mjesto.

Mia Jelić, debitantica na natjecanjima, donijela je u Knin jedno novo iskustvo.

Bila je ovo zadnja destinacija za ovu polusezonu, prije ljetne pauze i možda jedan od boljih uspjeha kninskog kluba koji je nastupio sa samo šest natjecatelja.

Sjajno su se mlade snage Knina predstavile na Sisak kupu, dali su sve od sebe, ostaje nam još polaganje ispita u školi, a onda možemo i na more.

Izbornik