Javni poziv za sudjelovanje na srednjovjekovnom sajmu


Tekst: TZ Knin

Organizatori srednjovjekovnog festivala „Zvonimirovi dani” pozivaju sve zainteresirane za sudjelovanje na Srednjovjekovnom sajmu da se pridruže na kninskoj Tvrđavi 6., 7. i 8. lipnja 2019. godine.

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Asortiman proizvoda, dekoracija štanda te odgovarajuća odjeća prezentatora moraju se uklapati u koncepciju srednjovjekovnog sajma. Tako se na sajmu svojim proizvodima i uslugama mogu predstaviti:

  • Obrtnici koji se bave očuvanjem starih zanata i tradicijskih obrta te njihovom prezentacijom na štandu i/ili putem radionica,
  • Proizvođači unikatnih tradicionalnih rukotvorina, ručnih radova i suvenira od prirodnih materijala,
  • Proizvođači domaćih i tradicionalnih jela i pića, maslinovog ulja, pčelarskih proizvoda, ljekovitog bilja i preparata te prirodne kozmetike, ekološki uzgojene zdrave hrane i prehrambenih suvenira, kao i drugih raznovrsnih proizvoda poljoprivrednih gospodarstava.

Održavanje programa: 

  • Četvrtak, 6. lipnja 2019. godine od 18:00h do 21:00h
  • Petak, 7. lipnja 2019. godine od 18:00h do 23:00h
  • Subota, 8. lipnja 2019. godine od 10:00h do 23:00h

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Svi štandovi moraju biti uređeni i spremni za izlaganje najkasnije sat vremena prije početka programa.

Organizator zadržava za sebe pravo selekcije prijavljenih izlagača prema očekivanoj kvaliteti proizvoda te će izlagača na vrijeme obavijestiti o planu rasporeda štandova i raspoloživom izložbeno-prodajnom prostoru.

Izlagači su dužni po završetku sajma štand vratiti u stanju u kojem su ga preuzeli na korištenje.

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke zajednice grada Knina, na broju telefona 022/664-822 ili putem e-maila na kontakt@zvonimirovi-dani.info svakim radnim danom od 07.00h do 15.00h.

Prijavnicu za sudjelovanje na sajmu, uz javni poziv, možete preuzeti ovdje ili ispuniti osobno u uredu TZG Knina.

Ispunjenu prijavnicu za izlagače dostaviti na jedan od načina:

Rok za prijavu je ponedjeljak, 3. lipnja 2019. godine.

Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati.

Uz prijavnicu potrebno je dostaviti dokaz o registraciji kućne radinosti, OPG-a. obrta, tvrtke ili udruge.

Izbornik