Marko Jelić, Milan Bandić i Josipa Rimac na Dinari


Gradonačelnici Knina i Zagreba Marko Jelić i Milan Bandić, državna tajnica Josipa Rimac, kninski gradski vijećnici HDZ-a Marinko Tokmakčija, Robert Marić i Josip Bebek te Bandićevi najbliži suradnici popeli su se danas zajedno na Dinaru.

Evo što je napisao kninski gradonačelnik na svom fb profilu:

“Danas smo se uspinjali na vrh Hrvatske, velebnu i divnu Dinaru (Sinjal 1831m). Divan dan i jedno obećanje našeg velikog prijatelja i kolege gradonačelnika grada Zagreba g. Milana Bandića dano prije 10 godina mojoj prethodnici gđi Josipi Rimac (koja je ustrajala da se obećanje ispuni).

Naši gradovi su prijatelji od 2006. g., no gradove grade ljudi, a prijateljstva gradova su u biti prijateljstva ljudi.

Zahvaljujem se na prekrasnom društvu i g. Ivici Lovriću i gđi Martini Bienenfeld te svim dragim kolegama iz pratnje gradonačelnika Bandića.

Grad Knin su predstavljali i potpredsjednik Gradskog vijeća M.Tokmakčija te vijećnici R. Marić i J. Bebek. Zahvaljujem se i PU “Dinara” Knin i DVD Knin.

Odlučili smo zajedno, Knin i Zagreb, nekadašnji i sadašnji glavni grad, dostojno označiti najviši vrh naše zemlje. O tom kad dođe vrijeme.

I za kraj, čestitke na usponu kolegi Bandiću, kao i svima drugima koji su sudjelovali.”, stoji u fb statusu kninskog gradonačelnika.

Foto: FB

Izbornik