• Naslovna
  • Društvo
  • Sutra (u subotu) od 10 do 12h u parku kod Kružnog toka manifestacija “Uskrs u Kninu”

Sutra (u subotu) od 10 do 12h u parku kod Kružnog toka manifestacija “Uskrs u Kninu”


Tekst i foto: TZ Grada Knina

U subotu, 20. travnja od 10.00 do 12.00 sati održat će se manifestacija „Uskrs u Kninu“. Pozivamo sve građanke i građane i žitelje okolice da nam se pridruže na neformalnom i opuštenom druženju u parku kod kružnog toka. Udruženim snagama TZG Knina i naših lokalnih OPG-ovaca, obrtnika, poduzeća i ustanova, za Kninjane i Kninjanke pripremamo bogati uskršnji doručak i Uskršnji sajam, koji će ponuditi sve potrebno za blagdane i ovo doba godine. Nije zaboravljena ni, sad već tradicionalna, podjela uskršnjih pogača, a za to se ove godine pobrinuo Grad Knin, koji će dijeliti pogače od 10.00 sati. ???

Također, ekipa iz Ekoloska udruga ‘Krka’ Knin priprema zabavnu radionicu izrade uskršnjih ukrasa, a udruga Naše Ognjište održat će radionicu izrade narukvica od tkanja. ???

Vrijeme od 11.00 do 12.00 sati rezervirano je za igre za djecu uz prigodne nagrade; velika potraga za jajima, tradicionalno tucanje s jajima i uskršnju utrku. ???

Najavljeno je lijepo vrijeme pa ovom prilikom pozivamo sve da nam se pridruže i iskoriste sunčano subotnje jutro za neformalno i opušteno druženje, hrani, sajam i igre.

PROGRAM:

? 10.00 Uskršnji doručak
? 10.00 Grad Knin: Podjela uskršnjih pogača
?10.00 – 12.00 Uskršnji sajam

Popis izlagača: OPG Markoš – Pađenski sir i basa, OPG PROMINKA, OPG PETAR RADIĆ (DINARSKI MED), CVJEĆARNA “VJEČNI CVIJET“, OBRT Fotokopirnica ” Control C “Carza, KUD KRALJ ZVONIMIR , LIKOVNA UDRUGA KNIN, Naše Ognjište.

? 10.15 – 11.00 Eko-udruga Krka: Radionica izrade uskršnjih
ukrasa
? 10.15 – 11.00 Udruga Naše ognjište: Radionica izrade
narukvica od tkanja
? 11.00 – 11.30 Velika potraga za jajima
? 11.30 – 12.00 Razne igre za djecu i mlade

Radujemo se vašem dolasku, vremenu kojeg ćete izdvojiti i ugodnom druženju prije samog Uskrsa! ???

Izbornik