Sutra (u subotu) navečer u A3 Middle Earth – Tematski party


Udruga Atribut organizira sutra (u subotu) navečer u A3 Middle Earth – Tematski party i to od 18 do 20 za djecu i roditelje, a od 22 sata za odrasle. Evo kako su to najavili na FB Eventu:

“Skupina kreA3vaca ponovno udružuje snage kako bi Vam u subotu, 20. 04. priredila još jedan nezaboravan party, ovoga puta u svijetu Međuzemlja s puno iznenađenja!!!

Vjerujemo da ste svi barem jednom imali želju zaputiti se u selo Shire, uživati uz kamin u domu Bilba Bagginsa, piti pivo u gostionici Prancing Pony, vijećati s Prstenovom družinom u Rivendellu, razgledati predivni Minas Tirith i ruševine Helm’s deep-a, ili ako ste dovoljno hrabri, uputiti se u zemlju Mordora.

Gandalf te treba za novu pustolovinu, stoga ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Program:

18:00 – 20:00 – Program za djecu i roditelje:

Naša vrata otvaramo ranije kako bismo najmlađima pokazali predivan svijet Međuzemlja uz razne igre i kreativne radionice.

Od 22:00 – Plesnjak za odrasle:

DJ vilenjaci će vas zabaviti uz raznu dance muziku u kojoj će se naći ponešto za svakoga, a u ponoć krećemo s podjelom jaja jer nam na vrata kuca Uskrs!
Nakon toga nastavljamo s plesnjakom do kasnih sati, jer svima je poznato da su Hobbiti najveći partijaneri!

ULAZ SLOBODAN ZA SVE!!!

Odgovori na česta pitanja:

Moram li se maskirati?
Organizatori će se maskirati u razne likove iz Međuzemlja, nama bi bilo drago kada biste se i Vi maskirali, iako nije nužno.

Stay tuned jer vas očekuje još dodatnih iznenađenja i informacija!”

Evo i teasera

Middle Earth Tematski party

Još samo nekoliko dana do novog tematskog partija za koji vjerujemo da svi željno iščekuju 😉

Gepostet von Club A3 am Donnerstag, 10. Januar 2019

Izbornik