Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/header.php:2) in /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/inc/functions/scripts.php on line 66
 
  • Naslovna
  • Društvo
  • U subotu i nedjelju Treći Međužupanijski susret rekreativaca

U subotu i nedjelju Treći Međužupanijski susret rekreativaca


Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ Šibensko-kninske županije organizira u subotu i nedjelju u Maloj dvorani saveza sportova grada Knina 3. Međužupanijski susret rekreativaca.

Sudjelovat će Savezi sportske rekreacije “Sport za sve” Šibensko-kninske, Primorsko-goranske, Osječko-baranjske i Međimurske županije. Osim njih natjecat će se i Udruga za sport, rekreaciju i turizam “Kupa” iz Broda na Kupi, Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ iz Male Subotice, Udruga umirovljenika grada Osijeka te Društvo sportske rekreacije „Sport za sve“ iz Knina.

Program u subotu započinje u 12 sati svečanim otvaranjem i natjecanjima u balotama, pikadu, bacanju kolutova i bacanju košarkaške lopte u koš.

Istoga dana u 15:45 sati na rasporedu je javna tribina „Tjelesna aktivnost i javno zdravstvo“ na kojoj će izlagati prof. dr. sc. Stjepan Heimer.

U nedjelju u 10:30 sati predviđen je obilazak slapova Krke, a u 14 sati ručak za sudionike.

I. Š.

Izbornik