• Naslovna
  • Sport
  • Foto: Karate klub Knin ima novu dvoranu na Novoj tržnici

Foto: Karate klub Knin ima novu dvoranu na Novoj tržnici


Piše: Dražen Barić, Karate klub Knin

Karate klub Knin podigao je ljestvicu – za nove borce otvorena je nova dvorana.

Jučer su krenuli treninzi malih kninskih boraca u novoj dvorani na Novoj tržnici u prizemlju (Vukovarska 2). Dvorana je kompletno obložena tatamijem i daje nam mogućnost da podignemo našu kvalitetu na dimenziju više. Uz mnoštvo rekvizita i proširenim kadrom trenera zasigurno može se i treba više očekivati od kninskih karatista.

Nova dvorana “stigla je” baš pred prvenstvo Hrvatske u Ivankovu. Ova dvorana pruža nam mogućnost održavanja treninga kad nam odgovara, nismo više primoreni raditi u određenim satnicama i sa velikim grupama, što je sigurno ostavilo traga u razvoju karatista, odnosno na njihovoj kvaliteti.

Sad ponosno možemo odrađivati prijateljske treninge, što nam je praksa u zadnjih godinu dana. Imamo više vremena i za druženje, konzultacije i diskusije, a uskoro će i mališani dobiti priliku da treniraju karate.

U izradi je plan programa rada s djecom od 4 do 7 godina, odnosno Karate vrtić, jer razne studije pokazale su da djeca koja se kreću baviti sportom u ranijoj dobi imaju manju sklonost nekvalitetnom životu i imaju bolje razvijenu motoriku.

Za novu dvoranu nije zaslužan samo Karate klub Knin jer smo imali pomoć naših prijatelja i to Grada Knina, Upravitelja, Općine Ervenik, Zajednice sportova Grada Knina i Hotela Mihovil kojima ovim putem u ime svih kninskih karatista želimo reći Hvala, ali zahvalit ćemo se i novim medaljama.

“Hoću i ja u Vukovarsku dva“!

Izbornik