Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/header.php:2) in /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/inc/functions/scripts.php on line 66
 

Pet medalja Karate kluba Knin na Kupu Jadrana


Piše: Dražen Barić, Karate klub Knin

Kninski karataši opet briljantni

Još jedna odlična predstava karataša. Na Kupu Jadrana u Splitu skupilo se 508 natjecatelja iz 43 kluba što je navedeni kup podiglo na dimenziju više.

Za klub su nastupili Sara Tucaković, Marija Tucaković, Mia Paškalj, Antonija Herceg, Mihael Eberhart, Miro Čepo, Ana Martinović, Ivona Žabić i Vanessa Čimbur.

U kategoriji mlađih učenica Antonija i Sara dominiraju te osvajaju 2. i 3. mjesto. Sara je našla put na postolje (2. mjesto) i u kategoriji učenica sa svojom klupskom kolegicom Mijom koja je uzela 3. mjesto.

Mihael Eberhart prvim mjestom u mlađim kadetima, odličnim borbama nadmašuje konkurenciju.

Jako uspješan turnir za Kninjane i sad će se nastaviti još jače i bolje. Ovih dana kreću treninzi u novoj dvorani na Novoj tržnici u prizemlju te ovim putem pozivamo svu djecu da nam se pridruže u našem treniranju, druženju i novim putovanjima. Idemo još jače i bolje. “Oss”.

Izbornik